Pagina's


maandag 28 juli 2014

Wat is erger?

Wat is erger?vandaag ga ik het met jullie hebben over 5 wat is erger vragen. dus wat is erger?


Een vieze badkamer of een vieze keuken?
Een vieze badkamer ziet er niet zo fris uit door de haren in het douche putje en de tandpasta vlekken op de wastafel rand. ''de kans is echter heel klein dat je door die bacterien ziek wordt. Maar door een ranzige keyken met bedorven eten op het aanrecht en spullen die niet goed schoon zijn gemaakt kun je wel ziek worden.


Roken of alcohol?
Uiteraad zijn beide niet goed voor je. Maar roken is erger, het is namelijk wetenschappelijk bewijzen dat 1 a 2 glazen alcohol per dag het bloed verdunt en daar kunnen je hart en bloedvaten baat bij hebben. Van roken is nooit bewezen dat het goed voor je is.

Zijn handdoek gebruiken of zijn tandenborstel?
Bij het gebruik van zijn handdoek worden er minder bacterien overgedragen omdat je je afdroogt na het wassen, en dus schoon bent. Tandenpoetsen met de borstel van je vriend is dus erger.

Je handen niet wassen na het toilet of je mobiel nooit schoonmaken?
Er zijn 2 soorten bacterien. Huid- en darmbacterien. Huid bacterien zitten op alles wat je aanraakt, zoals je mobieltje en je toetsenbord. die zijn niet schadelijk. Als je een normale weerstand hebt kun je zelfs aan je mobiel likken zonder ziek te worden. Als je na dat je naar een toilet bent geweest je handen niet hebt gewassen is de kans groot dat er darmbacterien op je hand zitten. en als je dan vervolgens gaat eten kun je dat in je mond krijgen en ziek worden.

Slapen met mascara of foundation?
Je mascara er niet afhalen is niet zo'n heel groot probleem. Maar je foundation laten zitten voor het slapen is niet goed voor je huid. foundation sluit namelijk de porien af, waardoor talg zich ophoopt. Dit heeft als gevolg dat er mee-eters en acne kunnen ontstaan.

Zo dit was het alweer ik hoop dat jullie het leuk vonden en er misschien iets aan hadden.
X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten