Pagina's


vrijdag 18 juli 2014

Beautyfood

Hallo allemaal,
vandaag een heel ander soort artikel, namelijk een artikel over eten. Zoals bij de meeste mensen wel bekend is heeft voedsel grote invloed op de binnenkant maar ook de buitenkant van een mens.
Daarom heb ik vandaag voor jullie een aantal tips voor een mooie huid, fantastisch haar en vooral een goed gevoel.

Huid:
drink veel water en groene thee, groene thee zorgt tevens ook voor een verzadigd gevoel waardoor je minder gaat eten. Zorg dat je 4 tot 6 glazen groene thee drinkt per dag, anders heeft het geen resultaat. Wil je dat je huid een boost krijgt qua kleur, eet avocado! In avocado zitten stofjes die ervoor zorgen dat je huid soepen blijft en je gezicht een frisse en mooie teint krijgt.

Haar: 
voor glazend haar moet je goede vetten eten, eet dus vooral vette vis zoals zalm, makreel en haring. om te zorgen dat je haar kracht krijgt en niet snel breekt moet je groenten eten zoals broccoli, linzen en bonen.

Nagels:
voor gezonde nagels kun je het beste melk drinken en spinazie, uien, champignons en noten eten.

Tips voor elke dag:
- begin je dag met een glas lauwwarm water met een beetje citroensap erin. dankzij de citroensap krijg je een enorme energie boost!
- eet elke dag genoeg groente en fruit, groente kan ook goed als tussendoortje, denk maar aan snoeptomaatjes en worteltjes. 

Dit waren mijn tips voor een stralend en gezond lichaam.
Heb jij nog een beauty geheim? laat het weten in de comments!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten